Fyll bara i de uppgifter som är relevanta för fordonet.
Tomma fält kommer inte att visas - är obligatorisk uppgift
Kontaktuppgifter (admin-visas ej):
Ägare:
Fordonskategori:
Märke:
(SAAB, VOLVO etc.)
Årsmodell:
Beskrivning:
(Kort info. om fordonet)
Drivlina:
(motor, växellåda, etc.)
Prestanda:
Chassie:
Fälgar, Däck, Bromsar:
Intriör:
Stereo, Multimedia:
Extriör / Styling:
Framtida planer:
Övrig info:
Ladda upp bilder: * Obligatorisk

Läs detta!!

För att dina bilder skall accepteras skall de vara i "liggande" format och ej "suddiga" eller innehålla märkliga pålagda "filter"! (Stående bilder kommer endast i undantagsfall publiceras). Så vrid telefonen och ta dig tid att få till fokus och enda "filtren" som bör användas är skärpa, kontrast och färgmättnad.

Viktigt att veta

  • När du laddar upp bilder här, innebär det att du också ger oss tillåtelse att använda dessa bilder så som vi önskar. -Vi säljer inte bilderna

  • Huvudregeln för att vi skall publicera ditt fordon och bilder på sajten är att de har med "motorhobbyn" att göra. -Absolut inte får kränka någon eller strida mot svensk lagstiftning.

  • Innan dina bilder blir publika kommer dessa att manuellt granskas och godkännas. Detta kan ta upp till några dagar.

  • Vi tar oss enväldigt rätten att välja bort enstaka eller flera bilder som du laddar upp om vi anser att det skulle behövas. -Vi kommer inte att motivera våra beslut

Storlek på bilderna

  • Upplösningen på bilderna du laddar upp bör vara hög för bästa resultat. Vi bearbetar bilderna automatiskt vh uppladdning och vh behov manuellt innan publicering på hemsidan.

Fria att använda privat

  • De bilder som du laddar upp och som publiceras kommer att vara fria för alla besökare att ladda ner och även använda privat. -Dom är publika men vi säljer dom inte!

Borttagande av bilder eller album

  • vh önskan om att bilder som har publicerats skall tas bort. Kontakta oss på hemsidan och förklara det eventuella problemet så skall vi försöka hjälpa dig.