Projekt PV444K - Motorrenovering #2 - Det har gått en tid sen senaste uppdateringen. Detta dels i väntan på delar och för att min livssituation just nu är i förändring.-Jag väntar just nu på att framvagnsbalken och undre bärarmarna skall komma tillbaka från blästring så att dom kan målas. När det är gjort finns allt för att montera ihop framvagnen på bilen och därefter finns det inget som hindrar att motor och växellådan kan åter monteras i PV:n och att ytterligare ett antal lösa "pusselbitar" därigenom försvinner från garagets alla lådor med delar.  -Den småfula vevaxeln som Uppsala Motorslip hjälpte mig med, behövde endast en mindre bearbetning och togs upp en överdimension. Förutom ett fint utfört jobb så fick jag även en hel del goda råd utav personalen på Uppsala Motorslip kring den fortsatta renoveringen av motorn. Just nu har jag påbörjat att "hona" ur cylinderloppen i blocket och än så länge verkar allt gå bra. Men jag har vant mig vid att inte ropa hej innan allt är klart för PV:n har visat sig kunna komma med överraskningar där man minst anar det... Men vi tar allt ett steg i taget. -Fortsättning följer... 
Projekt PV444K - Motorrenovering #2

Det har gått en tid sen senaste uppdateringen. Detta dels i väntan på delar och för att min livssituation just nu är i förändring.

-Jag väntar just nu på att framvagnsbalken och undre bärarmarna skall komma tillbaka från blästring så att dom kan målas.

 

När det är gjort finns allt för att montera ihop framvagnen på bilen och därefter finns det inget som hindrar att motor och växellådan kan åter monteras i PV:n och att ytterligare ett antal lösa "pusselbitar" därigenom försvinner från garagets alla lådor med delar.

 

 

-Den småfula vevaxeln som Uppsala Motorslip hjälpte mig med, behövde endast en mindre bearbetning och togs upp en överdimension. Förutom ett fint utfört jobb så fick jag även en hel del goda råd utav personalen på Uppsala Motorslip kring den fortsatta renoveringen av motorn.

 

Just nu har jag påbörjat att "hona" ur cylinderloppen i blocket och än så länge verkar allt gå bra. Men jag har vant mig vid att inte ropa hej innan allt är klart för PV:n har visat sig kunna komma med överraskningar där man minst anar det... Men vi tar allt ett steg i taget.

 

-Fortsättning följer...

 

Nybyggnation till det gamla
Hela MOTORSTOPP.se är just nu under en  återuppbyggnad efter att under många år enbart ha varit en privat sida. Allt byggs nu upp från grunden igen för att medlemmar ska kunna bidra med bilder, inlägg etc.  Det är en hel del kodande f&o...
Uppbyggnaden fortsätter
För långsamt tycker säkert en del men framåt.Sidan börjar sakta fyllas på med mer saker och snart så kan medlemmar börja bidra med sina bilder och annat motorrelaterat. Det är ändå viktigt att jag hinner kontrollera att de funktioner s...
Ansvarig ägare av MOTORSTOPP.se   Morgan Lindgren

Adress: Högsta 208,  75593 Uppsala

 

Policy & Personuppgifter - Om MOTORSTOPP.se - Annonsera


facebook