Bloggen - MOTORSTOPP.se
Projekt PV444K - Framvagnen #1 - Idag plockade jag isär framvagnen för att kunna göra ren den, måla upp och renovera den. -Delar av den var verkligen full med skit. Jord gammalt fett och rost. Stundom fick jag känslan av arkeologi när jag grävde och skrapade fram bultar och muttrar för att lossa dom.  Men loss kom de med "mutterknacken" och högen av delar växte liksom högen med skit som lossnat från delarna. Undrar var bilen har stått parkerad egentligen under alla åren eller om någon har buskört med den på någon åker innan den ställdes undan.  Allteftersom delarna frigjordes från skit och varandra så travades de upp på garagets golv. Inte för att komma ihåg vad som hör ihop med vad utan för att det är häftigt att ta en bild att visa upp när det här delmålet är över och framvagnen är lackad och ihopsatt igen.  Nu är det bara att börja blästra och måla och beställa reservdelar... det tycks som att det kommer att bli mycket av dessa saker framöver. Fortsättning följer...  
Projekt PV444K - Framvagnen #1

Idag plockade jag isär framvagnen för att kunna göra ren den, måla upp och renovera den. -Delar av den var verkligen full med skit. Jord gammalt fett och rost. Stundom fick jag känslan av arkeologi när jag grävde och skrapade fram bultar och muttrar för att lossa dom.

 

 

Men loss kom de med "mutterknacken" och högen av delar växte liksom högen med skit som lossnat från delarna. Undrar var bilen har stått parkerad egentligen under alla åren eller om någon har buskört med den på någon åker innan den ställdes undan.

 

 

Allteftersom delarna frigjordes från skit och varandra så travades de upp på garagets golv. Inte för att komma ihåg vad som hör ihop med vad utan för att det är häftigt att ta en bild att visa upp när det här delmålet är över och framvagnen är lackad och ihopsatt igen.

 

 

Nu är det bara att börja blästra och måla och beställa reservdelar... det tycks som att det kommer att bli mycket av dessa saker framöver.

 

Fortsättning följer...

 

 

Ansvarig ägare av MOTORSTOPP.se   Morgan Lindgren

Adress: Högsta 208,  75593 Uppsala

 

Policy & Personuppgifter - Om MOTORSTOPP.se - Annonsera


facebook