Bloggen - MOTORSTOPP.se
Projekt PV444K - Rostlagning #10 -  Rostlagningen av golvet och höger innerskärm fortsatte med att jag var tvungen att tillverka en ny avslutning av den bakre golvbalken som hade rostat sönder. På bilden ligger den nytillverkade plåten ovanpå den plåt med färdigbockad kant som jag utgick ifrån. Den nya plåten är formad utav två spegelvända delar av den plåten.  Här passas den nya plåtdelen in efter att den sönderrostade plåten har kapats bort från balken. Sedan var det bara att fixera den nya plåten med svetstänger och helsvetsa fast den nya plåten i balken.  Jag Passade därefter på att laga resterande hålen i närområdet när svetsen ändå var framme.  Nu skall bara balken och en bit av golvet inne i kupén svetsas igen så är vänster sida av golvet färdigt. Därefter måste 3 stycken hål läggas igen för bakskärmens infästning upptill. -Det blev en lite kortare inlägg den här gången men ibland flyter det på så bra och arbetet går så smidigt att man helt enkelt glömmer bort att fotografera... Fortsättning följer...
Projekt PV444K - Rostlagning #10

 

Rostlagningen av golvet och höger innerskärm fortsatte med att jag var tvungen att tillverka en ny avslutning av den bakre golvbalken som hade rostat sönder.
På bilden ligger den nytillverkade plåten ovanpå den plåt med färdigbockad kant som jag utgick ifrån. Den nya plåten är formad utav två spegelvända delar av den plåten.

 

 

Här passas den nya plåtdelen in efter att den sönderrostade plåten har kapats bort från balken. Sedan var det bara att fixera den nya plåten med svetstänger och helsvetsa fast den nya plåten i balken.

 

 

Jag Passade därefter på att laga resterande hålen i närområdet när svetsen ändå var framme.  Nu skall bara balken och en bit av golvet inne i kupén svetsas igen så är vänster sida av golvet färdigt. Därefter måste 3 stycken hål läggas igen för bakskärmens infästning upptill.

 

-Det blev en lite kortare inlägg den här gången men ibland flyter det på så bra och arbetet går så smidigt att man helt enkelt glömmer bort att fotografera...

 

Fortsättning följer...

Ansvarig ägare av MOTORSTOPP.se   Morgan Lindgren

Adress: Högsta 208,  75593 Uppsala

 

Policy & Personuppgifter - Om MOTORSTOPP.se - Annonsera


facebook