Bloggen - MOTORSTOPP.se
Det är viktigt att ta en paus -  Efter en lång vinter med uppehåll i skruvandet så blev det äntligen lite energi till att börja rensa upp i garaget. Det blir lätt mycket skit som samlas i hörnen när man intensivt håller på med projekt. Idag började jag ändå att städa upp och plocka ordning en del och efter att ha flyttat om PV:n och fått en liten tom yta så ordnade jag till en liten fikahörna där man kan sitta med en kopp kaffe och bara ta det lugnt i väntan på att vårvärmen kommer. Det är viktigt att bara få vara ibland i en trivsam miljö. Ha det gott så kommer jag tillbaka med nya uppdateringar så småningom.
Det är viktigt att ta en paus

 

Efter en lång vinter med uppehåll i skruvandet så blev det äntligen lite energi till att börja rensa upp i garaget. Det blir lätt mycket skit som samlas i hörnen när man intensivt håller på med projekt. 

Idag började jag ändå att städa upp och plocka ordning en del och efter att ha flyttat om PV:n och fått en liten tom yta så ordnade jag till en liten fikahörna där man kan sitta med en kopp kaffe och bara ta det lugnt i väntan på att vårvärmen kommer. Det är viktigt att bara få vara ibland i en trivsam miljö. 

Ha det gott så kommer jag tillbaka med nya uppdateringar så småningom.


Ansvarig ägare av MOTORSTOPP.se   Morgan Lindgren

Adress: Högsta 208,  75593 Uppsala

 

Policy & Personuppgifter - Om MOTORSTOPP.se - Annonsera


facebook